Compromís

Ens comprometem amb allò que no ens costa cap esforç. Ens comprometem en les converses de cafè i després del partit del futbol ja hem oblidat l’assumpte. Fins que se’n torni a parlar, és clar, llavors tornem a ser els individus més compromesos que hom pugui trobar. Enganxem quatre o cinc imatges al facebook sobre el tema en qüestió i amb això donem per conclosa la bona obra del dia. O de la setmana… o pitjor encara…

… i ens hi comprometem perquè sabem -potser no conscientment- que son causes inabastables per un sol individu, causes que formalment estan ben construïdes però mancades de tot possibilitat de solució. Son causes que ens permeten el compromís en vacances, en caps de setmana i dies festius sense la necessitat de despentinar-nos ni arriscar res.

What's this?

You are currently reading Compromís at Quatre Coses.

meta