El meu lloc.

horse

Fins que no siguis plenament conscient[i] que la matèria que forma la teva ma és fruit de l’explosió -fa milers de milions d’anys- d’una estrella[ii], no podràs alliberar-te de l’egocentrisme d’aquell qui es creu únic i eix vertebrador de l’univers o, més modestament, de la vida en el planeta. No podràs, alliberar-te, tampoc, de les creences i mites fruit d’aquest egocentrisme.

Un breu recordatori –literaturitzat– a mi mateix.

Publicat prèviament el desembre 27, de 2010.


[i] Més enllà de d’una simple acceptació del fet.

[ii] La imatge que acompanya aquest text és la nebulosa cap de cavall, que està en el cinturó de la constel·lació d’orió (la primera estrella de l’esquerra del cinturó). Vegeu també aquest enllaç sobre la Nebulosa D’orió

What's this?

You are currently reading El meu lloc. at Quatre Coses.

meta