Cosas del Camino

Al augmentar el nombre de variables, les matemàtiques es col·lapsen, llavors només ens queda la mística.

                         (Mario Conde, “Cosas del Camino” editorial nous.)

No senyor. Lo que es col·lapsa no és el mètode, sinó la nostra capacitat per seguir utilitzant-lo. Fixeu-vos si som egocèntrics que no som capaços d’admetre les nostres limitacions i, en lloc d’això, destruïm les nostres eines tot culpabilitzant-les d’insuficiència i ineficàcia.

                                                    (Alex Galletero, “Quatre Coses”)

Tot sigui dit: aquest llibre d’en Mario Conde –“Cosas del Camino” va ser tot un descobriment, tant de l’autor com del llibre. Feia molts anys que no queia a les meves mans una lectura tan interessant . En aquest blog veureu que no acostumo a recomanar gaires llibres, però he de fer una excepció per recomanar-vos aquest. A banda de la meva objecció a la reflexió del senyor Conde –estic d’acord en moltes altres reflexions de l’obra- insisteixo en recomanar-vos-el.

What's this?

You are currently reading Cosas del Camino at Quatre Coses.

meta