Va de llibres.

Portada2aed La nostra editorial (D2·EDICIONS) es plau en presentar-vos la segona edició del llibre “de juliol a Juliol” de l’escriptora i professional social Montserrat Sirés. El llibre està organitzat per capítols –com la majoria de llibres! em direu- abordables directament o seguint la seqüència natural de lectura. M’atreviria a dir que cada un d’ells és un bon consell. Un conegut meu em deia l’altre dia que aquest llibre és natural i senzill i que tot i no tenir, aparentment, la intenció de canviar les coses, ho acaba fent. “El llibre posa ordre a les coses” em deia.

I és cert! Aquest llibre posa en veritable ordre aquelles coses que creiem que ja tenim ordenades.

Espero que us agradi.

Salutacions.

PS: el podreu trobar a la web de la editorial o bé a la vostra llibreria habitual. Ah! Com que som una editorial jove, si la vostra llibreria habitual no el tingués, que ens el demanin a d2edicions@gmail.com

What's this?

You are currently reading Va de llibres. at Quatre Coses.

meta