Logotip

logo No em pregunteu el perquè de la necessitat d’un logotip en un blog. Potser sigui com la signatura clàssica però en versió digital. De la mateixa manera que la grafologia pot extreure certs trets de la nostra personalitat en veure la nostra marca –signatura- també se’n podria treure algun en observar el logotip del blog.

La imatge és fonamental en allò que fem. Encara que de vegades no ho vulguem reconèixer, és la nostra eina de seducció en el mon gràfic (visual).

Els elements que formen el logotip, en el cas d’aquest blog, son una rosa (isotip) i la paraula “QUATRECOSES” (logotip). Ja que el blog segueix una estructura marcadament geomètrica i clara, he decidit provar sort retallant el centre de la rosa i encabint-la en un romb. Hi ha algun problema d’excés de blanc al voltant del logotip, però estic en vies de soluciar-ho.

header Cal recordar que tot logotip (o imatge gràfica representativa) té un entorn principal en el que se n’explotarà l’ús. Paper, web, cartelleria, etc. cada entorn requereix d’unes característiques adequates al medi en el que s’imprimeix. En la web, i gràcies al blanc de fons, puc aplicar-hi ombres i relleus; en paper hauria de ser “pla”.

El perquè de la rosa? En primer lloc perquè m’agrada. No hi ha cap altre motiu de nivell similar al que exposat, però si que en podria trobar altres relacionats amb els significats de la rosa en la cultura catalana i en la heràldica en general; com deia, però, cap d’ells com el primer: perquè m’agrada. Al cap i a la fi, és el meu blog.

Salutacions.

PS: si us plau, si teniu algun comentari a fer-me sobre com va canviant el blog, no dubteu en fer-me’l arribar.

What's this?

You are currently reading Logotip at Quatre Coses.

meta