Recursos per a escriptors.

Navegant per la xarxa he trobat aquesta eina. És gratuïta i us la podeu descarregar e instal·lar sense cap problema. Es tracta d’una mena de “calaix de sastre” sobre la que construir l’esquelet d’una història i quan dic història incloc també: obra de teatre, guió de cine, radiofònic, cinema, etc.

L’eina té “perfils” d’objectes, com ara “personatge” o “escena”. En el primer cas, podreu entrar les característiques físiques del personatge, orígens costums i qualsevol cosa que us ajudi a construir el caràcter sense tenir que carregar amb els papers -llibretes o post-it’s- on acostumeu a definir els personatges.

Si a l’ordinador hi teniu el vostre editor de texts, per que no tenir-hi també, d’una forma centralitzada, la llibreta amb els apunts de la trama i els personatges? Es clar que això no treu que mentre passegeu per la platja dugueu el vostre quadern i el bolígraf d’escriure-històries.

Espero que us faci servei.

Salutacions.

PS: Ah! hi ha la versió en Català.

What's this?

You are currently reading Recursos per a escriptors. at Quatre Coses.

meta