Permeteu-me un incís…

Fa dies us parlava del llibre que hem editat: Esmorzar Perfecte, de l’Ester Fenoll, doncs bé, quest llibre ja ha sortit a la venda i aquí hi ha una crítica d’en Jordi Cervera apareguda a iCat FM, ah! si pitjeu la foto del micròfon podreu escoltar el text en veu del propi Jordi Cervera: micro.jpg

L’editorial de Sabadell D2 Edicions s’estrena amb el poemari "Esmorzar perfecte", d’Ester Fenoll, guanyador del premi Grandalla 2006

L’editorial de Sabadell D2 s’estrena amb la publicació del llibre "Esmorzar perfecte", l’obra amb què Ester Fenoll va aconseguir el premi Grandalla de poesia 2005 que convoca i dota CaixaBank d’Andorra i que, de fet, s’havia publicat en una edició no comercial a càrrec de la mateixa entitat.

El debut editorial és força afortunat, ja que el llibre, tot i ser també la primera obra que publica l’autora de la Seu d’Urgell, és un recorregut que barreja l’amor i els grans sentiments amb tot un seguit de detalls lleus i sovint inconcrets que s’escapen a tot el que no sigui una mirada atenta i fina i una capacitat per combinar-ho amb gràcia i habilitat.

El resultat final és una successió de poemes que no perden de vista en cap moment la passió, l’amor, el neguit i que, sobretot, mantenen un fil d’optimisme, de ganes de viure que acaben fent d’aquest "Esmorzar perfecte" una bona injecció de vitalitat, d’alegria i d’il·lusió, virtuts ben necessàries en aquests temps poc abocats a la felicitat. Un llibre ben recomanable, de fet imprescindible si busqueu una vacuna contra les males vibracions. Apunteu-ho. "Esmorzar perfecte", d’Ester Fenoll, editat per D2.

Podeu demanar-lo a la vostra llibreria o bé per comprar-lo directament des de internet: www.ed2.cat; en cas que la llibreria no el tingui, que ens el demani a comandes@ed2.cat

What's this?

You are currently reading Permeteu-me un incís… at Quatre Coses.

meta