Fent un cop d'ull a la xarxa

feedreader3 Ja fa temps vaig trobar una eina web meravellosa (per lo fàcil d’utilitzar, per la seva utilitat, per que està en Català i per que és gratuïta) que sempre duc amb mi i que instal·lo en tots els ordinadors en els que treballo. Estic parlant de FeedReader.

FeedReader és un lector de feeds. I què és un lector de feeds? Planerament parlant és una eina que “llegeix” els titulars de les noticies o altres escrits, així com el contingut de la noticia i t’ho mostra de manera senzilla en el teu ordindor, llavors, si us interessa la noticia en qüestió, podeu pitjar sobre el titular i anar a la web que ofereix la noticia, dibuix d’aquesta manera és molt fàcil fer un cop d’ull a la premsa cada matí (els feeds s’actualitzen cada hora, és a dir, sempre estareu al corrent de què passa i on) i centrar-vos en les coses importants.

En aquest lector de feeds no tant sols hi té cabuda la premsa clàssica, també hi podeu afegir qualsevol altra web, com ara els blogs que tingueu per interessants.

Podeu clicar sobre la imatge de la dreta per veure l’aspecte que té aquesta aplicació. Com podreu observar hi ha varies categories (carpetes) i encada una d’elles una serie de enllaços que han estat triats pels autors en considerar-los interessants. La veritat és que jo en conservo la majoria d’ells, el altres els he canviat per aquells que he cregut interessants per mi.

Espero que us sigui d’utilitat.

What's this?

You are currently reading Fent un cop d'ull a la xarxa at Quatre Coses.

meta