Serveis

I per què no? Al cap i a la fi, aquesta és la meva pàgina web i si puc ajudar-vos en alguna cosa…

Temes per WordPress

WordPress és una magnífica eina per gestionar continguts, a banda d’una eina per fer blogs. Amb WP podeu muntar una revista on-line seguint una estructura típica:

* Número de revista
* Capitol o tema (lligat a un número)
* Article (lligat a un número i a les categories, si voleu)
* Categoria d’articles (lligades a un número de revista o genèriques per tota la publicació on-line)

També podeu fer que en cada número de la revista aparegui una portada amb una secció “Editorial” i un seguit de enllaços als articles de la publicació. L’únic límit és la vostra imaginació i el meu temps, si aquest darrer se m’acaba, en podeu comprar (ja parlo de projectes professionals).

Temes per LifeType

 

 

 

 

Igual que en WP, aquesta és una molt bona eina per fer blogs, però una mica més limitada en quan a exportar-ne el “motor” per fer altres tipus de webs. Però he treballat molts anys amb Plone (ex-LifeType) i ja no té secrets per mi.

Joomla & PHP-Fussion

Son dos CMS (gestors de continguts) amb ells es pot fer qualsevol cosa. Quan em pregunten per ells, sempre acostumo a dir que son molt bones eines per “matar mosques a canonades” doncs fins avui, no me he trobat amb cap projecte que requereixi l’us d’algun d’ells dos, no obstant això, per motius de creixement de l’empresa i el projecte, els he “customitzat” per tant, també puc ajudar-vos en aquests temes.

Disseny Gràfic

Consells i truc per treballar amb InDesign, Photoshop, Illustrator, Flash, etc. Disseny de webs basats en CSS.

Informàtica de Sistemes

Aquí ja entrem en terreny misteriós. Per qui en pugui estar interessat, he treballat en entorns bancaris i operadores de telecomunicacions, em conec aquest món. Seguretat informàtica i sistemes operatius. De moment, deixo aquest missatge com a “missatge” però en convertiré en una pàgina enllaçable des de el menú superior, així sabreu què faig i si necessiteu la meva ajuda. Salutacions. alex

What's this?

You are currently reading Serveis at Quatre Coses.

meta